Rendezvény

Hotel Bobbio ***

Kérje személyre szabott ajánlatunkat! tel.: 06-1-274-4000, e-mail: hatvani.agnes@bobbio.hu

Szállodánk családias jellege, hangulatos berendezése és szépen gondozott kertje ideális helyszíne lehet kisebb családi események (esküvők, születésnapi, baráti ebédek), üzleti meetingek, továbbképzések, árubemutatók és más kis létszámú rendezvények lebonyolításához.
Az éttermi rész, mely nemrégiben teljes egészében felújításra került, három részből áll. Az étteremi helyiség – az asztalok elrendezésétől függően – 40 fő kényelmes elhelyezésére alkalmas, míg a kisebb helyiség, mely az étteremtől ajtóval elválasztható, vagy akár össze is nyitható, 15 fő számára biztosít megfelelő teret. 2010 tavaszán éttermünk télikerttel bővült, melynek befogadóképessége 25 fő és az étteremi résszel összenyitható.
Igény szerint, menüs vagy svédasztalos rendszerben, étkezéseket, valamint kávészüneti bekészítéseket is biztosítani tudunk. Egyedi, személyre szabott ajánlatunkért hívja szállodánk recepcióját, ahol munkatársaink készséggel állnak rendelkezésére!
Az éttermi rész, kertkapcsolata révén, tavasztól őszig, kiválóan alkalmas kerti partyk lebonyolítására is. Teraszainkon, ahonnan szép kilátás nyílik a gondozott kertre és a budai hegyekre, 36 fő kényelmes elhelyezésére van lehetőség. A kertben kerti grill sütő és langalló sütő is vendégeink rendelkezésére áll. A kertben az utcafronttól jól elkülönülő, zárható, kamerával megfigyelt parkoló is megtalálható. Több megbízható sofőrszolgálattal és taxi társasággal is kapcsolatban állunk, igény esetén a vendégek ilyen módón történő hazajutását is szívesen megszervezzük.