Kapcsolat

Hotel Bobbio ***

Kérjük töltsön ki minden mezőt

Név *

Telefonszám *

Email *

Üzenet *


Gépkocsival

Széll Kálmán térről: a Szilágyi Erzsébet fasoron haladva, a Szent János kórháznál térjen rá a bal kéz felől nyíló Kútvölgyi útra. Ezen haladjon hosszan felfelé, ügyelve, hogy ne térjen le róla. A Kútvölgyi út végén forduljon balra a Béla király útra és felfelé haladva, körülbelül 150 m megtétele után, bal oldalon találja szállodánkat.

M1/M7-es autópálya felől: Budapestre beérve haladjon tovább a Budaörsi úton, egészen a BAH csomópontig, ahol térjen rá az Alkotás útra. A Déli pályaudvart elérve, forduljon rá a balra nyíló Istenhegyi útra és kövesse azt. Az út meredeken kanyarog fölfelé. Az Istenhegyi út felső szakaszán a Béla király út jobbra nyílik. A fogaskerekű felüljárója alatt elhaladva, szállodánk néhány perces út után jobbra található.


Reptéri minibusszal

A Liszt Ferenc nemzetközi repülőtérről: A repülőtéren az Reptéri Minibusz (Airport Minibus) irodában vásárolhatja meg jegyét, mely Budapest bármely részébe érvényes. A jegy vásárlásakor szállodánk nevét és címét kell csak megadni az iroda munkatársai részére.


Tömegközlekedéssel

Széll Kálmán térről: a 155-ös jelzésű autóbusszal utazzon egészen az utolsó előtti (Béla király út elnevezésű) megállóig. A buszról leszállva és balra fordulva, egy körülbelül 150 m-es sétával érheti el szállodánkat.

Déli pályaudvartól: a 61-es vagy 18-as villamossal utazzon egy megállót a Széll Kálmán térig, majd onnan a 155-ös jelzésű autóbusszal érheti el szállodánkat (lásd fent).

Nyugati pályaudvartól: 4-es vagy 6-os villamossal utazzon egészen a Széll Kálmán térig, ahonnan a 155-ös jelzésű autóbusszal juthat el szállodánkhoz (lásd fent).

Keleti pályaudvartól: az M2-es (piros) metróval utazzon a Széll Kálmán térig, majd onnan a 155-ös jelzésű autóbusszal érheti el szállodánkat (lásd fent).